Magus molekul: retseptid ja katsed Autor/allikas: Priit Mürk / ERR 4. hooaja saadete retseptid ja katsed: 6. saade: ploom Magus molekul: retseptid retseptid ja katsed retseptid ja katsed 5. saade: peet Magus molekul: retseptid 4. saade: pirn Magus molekul H 4 E 4 Vaata 4. hooaja 4. saadet siit. retseptid ja katsed retseptid ja katsed 3. saade: kana Magus molekul H4 E3 2. saade:Kaer Magus molekul H4 Ep2 Vaata 4. hooaja 2. saadet siin. retseptid ja katsed retseptid ja katsed 1. saade:Kartul Magus molekul. H4 Ep1 Vaata 4. hooaja 1. saadet siin. 3. hooaja saadete retseptid ja katsed: Roosa rukkivaht Vaata 3. hooaja 1. saadet siit. Tatrajahuküpsised pähklite ja valge šokolaadiga Vaata 3. hooaja 2. saadet siit. Mahlased kalakotletid Vaata 3. hooaja 3. saadet siit. Külmutatud jogurti-marjamaiused Vaata 3. hooaja 4. saadet siit. Juustused tortiljapitsad Magus molekul S3 E5 Vaata 3. hooaja 5. saadet siit. Magus Molekul Magus Molekul Kihiline õunamaius Magus molekul S3 E6 Vaata 3. hooaja 6. saadet siit. 2. hooaja saadete retseptid ja katsed: Värvilised suverullid Vaata 2. hooaja 1. saadet siit. Smuutid Vaata 2. hooaja 2. saadet siit. Maitsevõi laimi ja peterselliga Vaata 2. hooaja 3. saadet siit. Mesine müsli Vaata 2. hooaja 4. saadet siit. Rõõmsad õunakorvikesed Vaata 2. hooaja 5. saadet siit. Rikkad mustad rüütlid Vaata 2. hooaja 6. saadet siit. 1. hooaja saadete retseptid ja katsed: Peedihummus Magus molekul Muna ja hummus Vaata 1. hooaja 1. saadet siit. Magus Molekul, 1. saade Magus Molekul, 2. saate retseptid Jäätis Magus Molekul Vaata 1. hooaja 2. saadet siit. *Jäätise taustainfo:Piima- või koorejäätis on emulsioon, ehk siis piimarasva ja vee segu, mis ei segune. Jäätise jaoks peab see segu oma olekut muutma ehk vedelast koorest või piimast peab saama tahke aine. Selleks tuleb seda vedelikku jahutada ehk sellest võtta soojust ära. Jäätis on seda pehmema maitsega, mida väiksemad on vee tahkumisel tekkinud jääkristallid. Selleks peaks külmumise ajal pidevalt jäätist segama, raputama. *2. saate katse taustainfo:Jää sulatamiseks teedel kasutatakse soola. Sool põhjustab jää sulamist. Kui lisada veele soola, siis langeb vee ja soola segu külmumistemperatuur. Mida rohkem soola, seda madalam külmumistemperatuur. 10% soolalahus – 7C ja kui 20% siis -17C. Kui jääle raputada soola, siis osa jääst sulab, sest külmumistemperatuur langeb. Sulamiseks on vaja aga soojust ja see soojus tuleb kusagilt võtta. See soojus võetakse ümbritsevast keskkonnast. Spagetid tomatikastme ja porgandiüllatusega Magus molekul Vaata 1. hooaja 3. saadet siit. Magus Molekul Magus Molekul Šokolaaditšipsid Magus Molekul, 4. saade Vaata 1. hooaja 4. saadet siit. *4. saate katse taustainfo: Põlemine on keemiline reaktsioon, mille käigus ühineb põlev aine (kütus) hapnikuga (oksüdeerija). Selleks, et reaktsioon toimuda saaks, on vaja ka piisavalt soojust. Tule kustutamiseks tuleb üks kolmest ära võtta. Rohelised pannkoogid Magus molekul Vaata 1. hooaja 5. saadet siit. Magus Molekul Magus Molekul Plaksumaisi pulgakoogid Magus Molekul 6. saade Vaata 1. hooaja 6. saadet siit. Magus molekul H4 E3 Magus molekul: retseptid